Budgetcoach

Vindt u het ook lastig om al uw financiële inkomsten en uitgaven goed op een rij te krijgen of heeft u financiële problemen waar u graag hulp bij wilt hebben maar niet durft te vragen?

Zet toch die eerste stap en wij laten u op vrijwillige basis uw inkomsten en uitgaven (weer) leren te beheren. We kijken samen met u naar uw financiën en helpen u om weer grip te krijgen op de geldstromen.

Bij ons leert u om uw inkomen weer in balans te brengen met uw uitgaven. Bijvoorbeeld door samen met u naar wettelijke voorzieningen en faciliteiten zoals bijvoorbeeld toeslagen te kijken en deze indien mogelijk aan te vragen bij de gemeente of belastingdienst.

Een budgetcoach is voor mensen bedoelt die weer grip op hun financiën willen krijgen maar zelf dit even niet meer voor elkaar krijgen. Het aanstellen van een budgetcoach misschien voor u een ingrijpende beslissing, maar wel een waarbij u zelf meer vrijheid en verantwoordelijkheid van krijgt.

Voor mensen met dreigende financiële problemen bieden wij budget coach traject aan voor een eenmalig bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van uw hulpvraag en is maatwerk. Afhankelijk van uw situatie maken wij een inschatting wat er nodig is en sturen u dan een passende offerte.

Wij helpen u graag er weer bovenop te komen.

Wilt u meer weten wat er mogelijk is in uw persoonlijke situatie? Neemt u dan contact op via info@ean-shop.nl

 

Administratie *

Heeft u een eenmanszaak of bent u ZZP-er en heeft / wilt u niet veel tijd besteden aan uw administratie? Dan helpen wij u graag. Wij zorgen dat uw administratie altijd op orde is en dat u op ieder moment deze online kunt bekijken. Zo weet u altijd wat er in uw bedrijf omgaat en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met:

  • debiteurenbeheer
  • crediteurenbeheer
  • banken
  • grootboekrekeningen
  • btw aangifte
  • factureren

Neem voor een offerte contact op via info@casero.nl

* voor grote bedrijven werken wij op basis van uurtarief.